Vyhľadávanie:

Obchodníci proti zákazníkom

Obchodníci proti zákazníkom

Už po deviaty raz sa obaja súperi stretnú v priateľskom hokejovom zápase na ľade v Steel aréne. Vzájomný súboj medzi mužstvami Cassovia Super Stars (obchodníci z USSK) a Bohemia Steelers (mužstvo českých zákazníkov) sa uskutoční v štvrtok 24. marca 2011 o 17. hodine. Ich doterajšia bilancia na zápasy je vyrovnaná, pretože obidva celky štyrikrát vyhrali a štyrikrát prehrali. Vlani skončil ich súboj nerozhodne 3:3, ale v samostatných nájazdoch vyhrali hostia a tak aj celý zápas 4:3.

V minulosti sa v kádroch obidvoch mužstiev objavila plejáda bývalých aktívnych ligových hráčov, medzi nimi aj reprezentanti, brankári Dragan a Králik, obrancovia Kasper, Božík, Bakoš či útočníci Ihnačák, Staš, Faith, Souček i Hájek. V tomto roku kapitáni oboch tímov zostavy ešte neprezradili, ale určite nastúpia v tom najsilnejšom zložení, aby si zlepšili bilanciu zo vzájomných duelov a strhli vedenie na svoju stranu. Stretnutia týchto dvoch tímov prinášajú každoročne zaujímavé, dramatické súboje. Vstup do Steel arény na tento priateľský hokejový zápas je pre všetkých zamestnancov USSK a ich rodinných príslušníkov voľný.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...