Vyhľadávanie:

Obchodníci so zákazníkmi na ľade

Obchodníci so zákazníkmi na ľade

Ešte pred štyrmi rokmi vznikla u obchodníkov USSK myšlienka organizovať hokejové stretnutia medzi obchodníkmi a zákazníkmi z Českej republiky. V roku 2003 sa stretli na ľade dvakrát. V prvom zápase sa obaja súperi rozišli v riadnom hracom čase s remízou 1:1, na samostatné nájazdy sme prehrali 1:2. Odveta sa mala hrať v tom istom roku v septembri v Plzni. Lenže súperi sa ešte v Košiciach dohodli, že o dva dni na to odohrajú na ľade ZŠ v Čermeli aj odvetný zápas, v ktorom naši obchodníci vyhrali 6:3.

V ďalšom roku sa hokejisti z obchodu U. S. Steel Košice museli skloniť pred umením hostí z Bohemia Steelers, ktorí vyhrali 4:0. V roku 2005 sa tím Cassovia Stars na štvrtý vzájomný zápas výborne pripravil a svojho súpera deklasoval poltuctom gólov po výsledku 6:0. Vlani sa, tiež v marci, hralo už piate stretnutie a po prvýkrát v Steel Aréne. V ňom domáci vyhrali vysoko 8:2 a tak v tomto roku hostia budú určite chcieť stav na zápasy vyrovnať.

Šiesty vzájomný duel sa uskutoční na budúci týždeň vo štvrtok, 22. marca, keď sa o 20. hodine na ľade v Steel Aréne postavia proti sebe obchodníci USSK už s novým názvom tímu Košice Super Stars a mužstvo českých zákazníkov s osvedčeným názvom Bohemia Steelers. Naši železiari nastúpia v tomto súboji s týmto kádrom hráčov: M. Kiraľvarga junior (brankár), Kováč, Jesenský, Rogers, M. Kiraľvarga senior, Bolf, Maďar, Kuzár, Rusič, Veme, Šesták, Bajus, Palai, Udodik, Kunc, Lang, Duff a Perun. Tím hostí z Bohemia Steelers tvoria hráči z firiem Bohemia USSK, IT Bohemia, Metalimex, Ferona Praha, Korado, Metal Trade Comax, KK Metal, Ferona Slovakia, Milfor Steel, Ferona České Budějovice, Ferona Hradec Králové a Sambud 2 z Poľska. Konkrétne to budú Szczurek (brankár), Uhrík, Šťastný, Souček, Hájek, Mašín, Horák, Müller, Kašpar, Manda, Oravec, Puchar, Homola, Mareš, Lúčan, Pátek, Majka a Bláha.

Vstup na tento netradičný priateľský hokejový zápas je pre všetkých záujemcov do hľadiska Steel Arény voľný

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...