Vyhľadávanie:

Oceľ v generáciách

Oceľ v generáciách

Ples v znamení desiatich rokov pôsobenia U. S. Steel Košice

Pri príležitosti 10. výročia U. S. Steel Košice sa 16. januára 2010 uskutočnil v Hoteli Double Tree by Hilton firemný bál Oceľ v generáciách. Zúčastnil sa ho aj John P. Surma, predseda Rady riaditeľov a CEO U. S. Steel Corporation, ako i bývalí prezidenti U. S. Steel Košice John H. Goodish a David H. Lohr. "Na Slovensku podnikáme desať rokov. Stále konáme zodpovedne vo vzťahu k našim zamestnancom, ku komunite i našim partnerom. S nimi chceme osláviť aj tento významný míľnik v našom podnikaní," povedal pred plesom súčasný prezident U. S. Steel Košice George F. Babcoke.

Približne 360 pozvaných hostí - zákazníkov, partnerov a manažérov firmy, ako aj predstaviteľov regionálnej a miestnej samosprávy, vítali pri príchode tri živé sochy - uhlie, oheň a oceľ, symbolizujúce hutnícky proces. Hlavným motívom bálu bol Strom generácií. Organizačný výbor plesu pod vedením Kathleen Babcokovej pripravil aj charitatívnu aukciu, ktorá sa už stala na firemných báloch oceliarov tradíciou. Hostia dražili výrobky troch generácií: najstaršiu generáciu reprezentovali háčkované prestierania, ktoré zhotovili seniori z Občianskeho združenia Jeseň života, strednú generáciu obrazy z plenéra zamestnancov firmy a regionálnych umelcov a najmladšiu generáciu zastupovali fotografie študentov Filmovej školy v Košiciach. Výťažok z aukcie vo výške 3 940 eur pomôže Vysokošpecializovanému odbornému ústavu geriatrickému sv. Lukáša v Košiciach.

V programe vystúpila Lucie Bílá s klavírnym sprievodom Petra Maláska, Pavol Hammel, ľudová hudba Romathan, skupina No Limits, ako aj U. S. Steel Košice Band, zložená z amerických manažérov firmy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...