Vyhľadávanie:

Oceľ východu oslávila 50 rokov existencie

Oceľ východu oslávila 50 rokov existencie

Bývalí i súčasní členovia redakčného kolektívu Oceľ východu, spolupracovníci a hostia si v piatok 25. februára 2011 pripomenuli 50 rokov existencie podnikových novín slávnostným večierkom.

Na podujatí sa zúčastnili viceprezident U. S. Steel Košice pre ľudské zdroje Martin Pitorák, predsedníčka Regionálnej organizácie Slovenského syndikátu novinárov Katarína Čižmáriková, ako aj riaditeľ Vonkajších vzťahov U. S. Steel Košice Ján Bača.

Vo svojich príhovoroch rečníci zdôraznili význam informačnej a komunikačnej funkcie periodika, ktoré vychádza nepretržite od 19. decembra 1960. "Výsledky prieskumov spokojnosti zamestnancov železiarní ukázali, že noviny sú spolu s poradami pre osadenstvo firmy dvomi najdôležitejšími zdrojmi získavania informácií," konštatoval viceprezident pre ľudské zdroje. Poďakoval sa redakcii za prácu počas celého obdobia existencie novín, pričom neopomenul aj prínos tých, ktorí už, žiaľ, nie sú medzi nami. Pri hodnotení činnosti Ocele východu spomenul aj ocenenia, ktoré tím dosiahol v celoslovenských profesijných súťažiach.

Fakt, že periodikum vychádza nepretržite už päť desiatok rokov vyzdvihla aj predsedníčka stavovskej a odborovej organizácie novinárov. "Je to úspech, pretože napriek rozmachu rôznych novín a časopisov na Slovensku, najmä v ostatných rokoch, mnohé podnikové noviny zanikli. Postoj vedenia spoločnosti k existencii a vydávaniu novín treba preto oceniť," zdôraznila.

Súčasnému tímu redakcie, ktorý tvoria Iveta Fialová, Magdaléna Fecurková a Jana Šlosárová sa poďakoval za prácu riaditeľ útvaru Vonkajších vzťahov U. S. Steel Košice, ktorého súčasťou je aj Oceľ východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...