Vyhľadávanie:

Turisti na Chatu pri Zelenom plese

Turisti na Chatu pri Zelenom plese

Po prvýkrát v histórii vydávania časopisu Krásy Slovenska sa v sobotu a v nedeľu 26.- 27. februára 2011 vo Vysokých Tatrách uskutoční stretnutie čitateľov tohto časopisu. Klub turistov Víkend Košice organizuje na podujatie zájazd autobusom, s odchodom z Košíc v sobotu 26. 2. ráno o 5.45 hod. z parkoviska na sídlisku KVP - Cottbuská ulica pri rozostavanom objekte kostola. Do autobusu bude možné pristúpiť aj o 6. hodine na parkovisku pred amfiteátrom.

V spolupráci s Penziónom Žľaby u Franka v Kežmarských Žľaboch organizátori ponúkajú ubytovanie z 26. 2. na 27. 2. s polpenziou za 17 eur. V cene sú večera (polievka, hlavné jedlo, čaj) a raňajky (švédske stoly, čaj). Kapacita ubytovania je 70 miest. Účastnícky poplatok za dopravu je 13 eur, cena zájazdu spolu je 30 eur na osobu. Hlavný program zimného stretnutia bude v sobotu 26. februára od 13. hodiny priamo v Chate pri Zelenom plese vo Vysokých Tatrách. Prístupová cesta k chate bude upravená pre peších turistov i pre bežkárov od zastávky Biela voda. V nedeľu 27. februára je možné vystúpiť na chatu Plesnivec a v nedeľu predpoludním alternatívne zúčastniť sa aj prechádzky v okolí Chaty pri Zelenom plese. Odchod autobusu do Košíc je v nedeľu okolo 15.30 hod.

Prihlášky do 21. februára prijíma vedúci zájazdu, predseda sekcie lyžiarskej turistiky Klubu slovenských turistov Jozef Mitaľ na čísle mobilu 0904 318 414. Kontakt na e-mail: baron1948@gmail.com.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...