Vyhľadávanie:

Oceľ východu Podnikovým médiom roka 2014

Oceľ východu Podnikovým médiom roka 2014

Podnikové noviny U. S. Steel Košice Oceľ východu opäť bodovali v prestížnej celoslovenskej súťaži Podnikové médium roka 2014, ktorú organizuje Klub podnikových médií. Vo štvrtok 23. apríla 2015 im v štúdiu Olympia v Divadle Nová scéna v Bratislave na slávnostnom vyhodnotení dvanásteho ročníka súťaže udelili v kategórii Podnikové noviny prvé miesto.

Obhájili tak svoje renomované postavenie a kvalitu v konkurencii s inými firemnými periodikami na Slovensku a k dvom tretím, štyrom druhým a piatim prvým miestam pripojili ďalšie víťazstvo. Druhé miesto obsadili noviny Národnej diaľničnej spoločnosti a tretia priečka patrí Chemkostavu Humenné.

"Najviac ma na tejto súťaži teší fakt, že s každým rokom kvalita podnikových médií stúpa," uviedla pred vyhodnotením súťaže jej riaditeľka Monika Kozelová. "Médiá idú kvalitatívne hore a dokonca aj tie, o ktorých vieme, že nie sú až tak bohaté a nemajú peniaze na marketing, sa napriek tomu snažia. I keď nemajú drahé a luxusné papiere, na ktoré tlačia, v každom prípade obsah a grafické stvárnenie podnikových médií sú na vysokej úrovni." Podľa vyjadrenia porotcov by sa mnohé celoštátne denníky, týždenníky a mesačníky mohli pozrieť na podnikové médiá ako sa majú robiť dobre a kvalitne.

Na slávnosti udelili ceny dovedna v desiatich kategóriách. Okrem Podnikových novín aj v kategóriách Podnikový magazín - interná komunikácia, Podnikový magazín - externá komunikácia, Audiovizuálne médiá a elektronická prezentácia, Časopisy neziskových, príspevkových a rozpočtových organizácií verejnej správy, Webové stránky a intranet, Printové médiá neziskových, rozpočtových a štátnych organizácií, Podniková brožúra, Podnikový kalendár a Voľné formy.

Víťazné podnikové noviny U. S. Steel Košice Oceľ východu získali certifikát oprávňujúci používať titul Podnikové médium roka 2014 do 23. apríla 2016.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...