Vyhľadávanie:

Oceliari v Medzeve

Oceliari v Medzeve

Tradičné oslavy Medzinárodného dňa detí a športovo - zábavné stretnutie v areáli doškoľovacieho strediska v Medzeve zorganizovala tohto roku Základná organizácia OZ KOVO pri divíznom závode Oceliareň v sobotu 29. mája.

Pri prezentácii dostal každý účastník malý darček na pamiatku v podobe reflexného náramku a deti balíček sladkostí. Všetkých privítal predseda odborovej organizácie oceliarov Juraj Varga, ktorý aj výstrelom z kovbojskej pištole symbolicky otvoril jednotlivé súťaže. Zamestnanci pretekali v malom futbale, nohejbale a v kolkoch. Pre všetkých to bol príjemný relax po náročnej práci v prevádzkach oceliarskeho závodu, umocnený neopakovateľnou rodinnou atmosférou. Bojové nasadenie i hernú aktivitu neubralo ani nepriaznivé daždivé počasie, ktoré síce zmenilo podmienky súťaží, ale nie ich kvalitu. Hoci veľkou motiváciou boli atraktívne ceny, na športoviskách sa všetci snažili v prvom rade naplniť olympijskú myšlienku v duchu hesla: nie je dôležité zvíťaziť, ale zúčastniť sa!

Deti sa do sýtosti vyšantili na obrovskom nafukovacom hrade a potešili ich tiež zábavné atrakcie vo westernovom štýle - ryžovanie zlata, narábanie s pravým kovbojským lanom, streľba z kovbojskej pušky, indiánskeho luku, či škola country tancov. Tie odvážnejšie si mohli vyskúšať aj jazdu na živých koňoch. Nechýbala ani autogramiáda extraligových hokejistov - majstrov Slovenska z HC Košice Radka Deyla, Petra Slimáka a Tomáša Halásza, ktorí svojim fanúšikom neúnavne podpisovali plagáty a kartičky s venovaním. O vynikajúci guľáš, opekané dobroty a čerstvo napečené koláče a maškrty sa počas celého dňa postaral kolektív doškoľovacieho strediska v Medzeve pod vedením Milky Rohúňovej.

A napokon výsledky jednotlivých súťaží:
Futbal - 1. Elektroúdržba, 2. Oceliareň 1, 3. ZPO 2
Nohejbal - 1. ZPO 2, 2. Údržba 1, 3. Údržba 2
Kolky muži - 1. M. Izdenczy, 2. F. Schmotzer, 3. J. Sibert junior
Kolky ženy - 1. R. Javorská, 2. A. Veterná, 3. D. Drábová.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...