Vyhľadávanie:

Ocenenie je odmenou za tvrdú prácu

Ocenenie je odmenou za tvrdú prácu

Počas slávnostného ceremoniálu odhalili certifikát kvality Q1 a vztýčili vlajku

Na stene vo vestibule hlavnej administratívnej budovy firmy sa vyníma nový certifikát kvality. A nie hocijaký. Je od popredného automobilového výrobcu Ford, ktorý patrí medzi našich významných zákazníkov. Certifikát kvality Q1 získala U. S. Steel Košice už v roku 2010 a približne pred mesiacom sme od zástupcov automobilky prevzali plaketu so symbolickou vlajkou, ktoré potvrdzujú toto ocenenie aj na ďalšie obdobie. Ford udeľuje certifikát Q1 iba top dodávateľom spĺňajúcim kritériá spoľahlivosti manažérskych systémov, výkonové a kvalitatívne parametre, akčný plán spoločnosti a orientáciu na zákazníka.

Získanie prestížneho ocenenia vyzdvihol aj prezident U. S. Steel Košice David J. Rintoul počas slávnostného ceremoniálu, ktorý sa konal v piatok 30. marca 2012. "Udelením vlajky a certifikátu vyjadril Ford dôveru našim výrobkom a ocenil kvalitu našej ocele," uviedol. "V budúcnosti je naším cieľom získať certifikáty kvality aj v environmentálnej oblasti," pripomenul. Na záver slávnostne odhalil plaketu s certifikátom Q1. Presvedčenie, že popredný svetový výrobca automobilov bude s našimi výrobkami aj naďalej spokojný, vyjadril tiež viceprezident pre predaj a marketing Robert J. Beltz. "V Európe dodávame plechy firme Ford do závodov v Belgicku a Nemecku. Verím, že certifikát Q1 nám pomôže stať sa hlavným dodávateľom ocele aj pre novopostavený závod v Rumunsku."

Podľa viceprezidenta USSK pre predaj a marketing je certifikát prvým krokom na to, aby sa firma snažila získať ocenenia aj od ďalších významných zákazníkov. Nezabudol sa tiež poďakovať všetkým kolegom za tvrdú prácu, bez ktorej by získanie Q1 nebolo možné. K oceneniu zablahoželal i viceprezident pre výrobu Mark Tabler.

Záver ceremoniálu patril slávnostnému vztýčeniu vlajky pred hlavnou administratívnou budovou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...