Vyhľadávanie:

Ocenenie pre Miroslava Grelu

Ocenenie pre Miroslava Grelu

V pondelok 22. novembra 2010 prijal prezident U. S. Steel Košice George F. Babcoke riaditeľa divízneho závodu Studená valcovňa Miroslava Grelu, aby mu odovzdal ďakovný list a ocenenie za vykonanú prácu v oblasti diverzity (rôznorodosti).

"V roku 2004 vznikla v korporácii USS Diversity Comitte - komisia rôznorodosti, ktorej úlohou bolo vytvoriť a presadzovať prostredie na podporu rozmanitosti, dať príležitosť všetkým - bez rozdielu pohlavia, veku, etnickej príslušnosti a podobne. V tom čase som pracovne pôsobil v Pittsburghu a stal som sa jedným z jej zakladajúcich členov," priblížil svoje pôsobenie v tejto sfére M. Grela. "Pred niekoľkými dňami sa v Spojených štátoch uskutočnilo stretnutie súčasných a bývalých členov komisie, na ktorom som nebol prítomný. Prezident Babcoke mi tlmočil pozdrav od CEO United States Steel Corporation Johna P. Surmu a vyjadril presvedčenie, že aj tu v Košiciach budeme podobným spôsobom vytvárať a rozvíjať pracovné prostredie, kde sa bude rozmanitosti dariť."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...