Vyhľadávanie:

"Oceňujem profesionalitu a kvalitu..."

"Oceňujem profesionalitu a kvalitu..."

Infocentrum ľudských zdrojov poskytuje svoje služby už vyše pol roka

V marci tohto roku vstúpil do platnosti v spoločnosti U. S. Steel Košice nový prevádzkový model poskytovania služieb v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Každodenný kontakt s ľuďmi zabezpečuje odbor Servis ĽZ, ktorého súčasťou je aj Infocentrum ĽZ, poskytujúce zamestnancom spoločnosti odpovede na najrôznejšie otázky týkajúce sa problematiky ľudských zdrojov. Odvtedy ubehol vyše polrok.

Na poskytovanie služieb infocentra, ako konštatuje vedúci odboru Servis ľudských zdrojov Michal Chachaľák, si už mnohí zamestnanci zvykli. "Sme tu pre všetkých, budeme radi, ak sa k nim v prípade potreby získania informácií z ktorejkoľvek oblasti ľudských zdrojov pripoja aj ďalší. Na už pre mnohých známom telefónnom čísle 673 4905, ktoré mimochodom uverejňuje pravidelne aj týždenník Oceľ východu, alebo na e-mailovej adrese InfoLudskeZdroje@sk.uss.com, dostanú odpovede na svoje otázky buď okamžite alebo najneskôr do 24 hodín." Mesačne sa s prosbou o pomoc a informácie na zamestnancov infocentra obracajú desiatky železiarov. K najčastejším patria otázky okolo možnosti zamestnania sa na pracoviskách novej pozinkovacej linky č. 3, možnosti podnikania popri zamestnaní, štúdia na vysokých a stredných školách, čerpania pracovného voľna, či už zo Zákonníka práce alebo kolektívnej zmluvy, ďalej diplomových prác, ale aj externého a vnútorného trhu práce.

Ako sú železiari s poskytovanými službami spokojní?

Bartolomej VLASATÝ, odbor Správa a účtovanie majetku: "Na infocentrum som sa zatiaľ obrátil jedenkrát s dvomi problémami. Bol som veľmi spokojný s rýchlymi a kompetentnými odpoveďami. Pomohli mi objasniť aj zásady pri čerpaní pracovného voľna na ošetrenie. Centrum vnímam pozitívne, bol to dobrý krok - zriadiť miesto, na ktoré sa dá obrátiť s prípadnými otázkami. V budúcnosti ho budem naďalej využívať."

Monika MORAVANSKÁ, zmenová predáčka: "V Infocentre ĽZ mi pomohli v orientácii sa na intranete ohľadom študijných úľav, pretože som potrebovala tlačivá na ich nárokovanie. Aj mi ich ochotne poslali e-mailom. Podrobné informácie som dostala aj o pôžičkách zo sociálneho fondu na bývanie. Je to fajn, že také niečo je."

Ľubor KALAFUS, interný auditor, pracovná zdravotná služba: "Služby infocentra som využil niekoľkokrát a vždy som dostal odpoveď, ktorú som hľadal. Oceňujem profesionalitu a kvalitu poskytovaných služieb a som veľmi rád, že bola takáto služba zriadená. Odporúčam ju využiť všetkým zamestnancom, ktorí potrebujú pohotové a kvalitné riešenie otázok z oblasti ľudských zdrojov."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...