Vyhľadávanie:

Oceňujú profesionálny prístup a zanietenie

Oceňujú profesionálny prístup a zanietenie

Prácu manažérov z U. S. Steel Košice, Stanislava Jelča, Gabriela Bardiovského, Stanislava Šimoňáka, Iva Gajdoša, Zoltána Orémuša, Evy Molnárovej, Vladimíra Horňáka, Vladimíra Jakubíka, Františka Gregora a Márie Župčanovej, ktorí v rámci dobrovoľníckych aktivít pôsobia ako konzultanti programu Aplikovaná ekonómia v siedmich košických stredných školách, si v neziskovej vzdelávacej organizácii Junior Achievement Slovensko - Mládež pre budúcnosť mimoriadne vážia. Jeho generálna riaditeľka Marcela Havrilová oceňuje ich profesionálny prístup a zanietenie pri práci s mládežou.

"Neustále dostávame pozitívnu spätnú väzbu od študentov i učiteľov z celého Slovenska," píše v ďakovnom liste. "Vysoko kladne oceňujú, že podnikateľský sektor pomáha pri obohacovaní vyučovania a vytvára tak spoluprácu medzi reálnym podnikaním a vyučovacím procesom. Spätná väzba od študentov naznačuje, že zo všetkých skúseností, ktoré získali, boli pre nich najhodnotnejšie tie, s ktorými sa s nimi pri rozhovoroch podelili dobrovoľní konzultanti z praxe. Vaša spolupráca je pre učiteľov a študentov veľkým prínosom."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...