Vyhľadávanie:

Od dnes sa môžete naobedovať v jedálni pri studenej valcovni

Od dnes sa môžete naobedovať v jedálni pri studenej valcovni

Dnes bola otvorená jedáleň Eurest pri DZ Studená valcovňa. Pred prestrihnutím pásky sa hosťom prihovoril Ladislav Hanuščalka, GM pre valcovne: “Chodil som do tejto jedálne 30 rokov a som rád, že prešla takouto rekonštrukciou a výraznou zmenou. Takáto pekná jedáleň tu nikdy nebola.  Ďakujem všetkým aj za tých, ktorí tu budú chodiť na obedy.  Už sme dlhšie cítili, že bufet pri teplej valcovni nám kapacitne nepostačuje. Táto jedáleň prinesie aj časovú úsporu, pretože ľudia sa už nebudú musieť kvôli obedu presúvať do jedálne ÚMD,  alebo vo Vstupnom areáli."

Jedáleň je otvorená od pondelka do piatka, v čase od 10.00 do 13.00. Bude sa tu podávať klasické menu, tak ako v ostatných jedálňach, dve mäsité, jedno bezmäsité jedlo, jeden druh polievky. Ako doplnok bude pizza, ktorá sa bude piecť priamo v priestoroch jedálne  a špecialita.  Strava sa bude dovážať z jedálne vo Vstupnom areáli.  Kapacita  je 170 miest na sedenie.

                           

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...