Vyhľadávanie:

Odborári budú hodnotiť svoju činnosť

Odborári budú hodnotiť svoju činnosť

Maratón konferencií ZO OZ KOVO majú pred sebou odborári oceliarskej spoločnosti. Delegáti dvanástich základných organizácií sa stretnú pri hodnotení činnosti odborov za uplynulý rok v čase od 9. marca do 14. apríla 2016. Rokovania uzavrie konferencia Rady odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice 22. apríla 2016.

Ako prví sa na rokovaní zídu delegáti ZO OZ KOVO Štábne útvary, po nich to budú dopravári, koksári, oceliari, valcovači v teplej valcovni, odborári zušľachťovní a obalovej vetvy, centrálnej údržby, radiátorov a rúr, vysokých pecí, studenej valcovne a Obal-Servisu. Sériu rokovaní ukončí konferencia ZO OZ KOVO Energetika.

Delegáti zhodnotia činnosť odborov za uplynulých dvanásť mesiacov, pričom sa budú tiež zaoberať výsledkami v oblasti kolektívneho vyjednávania a sociálneho dialógu, pracovnoprávnymi vzťahmi a ďalšou profesionalizáciou odborov.

Tohtoročné hodnotiace konferencie sú poslednými vo funkčnom období súčasných odborových funkcionárov. Voľby na ďalšie štvorročné obdobie sa uskutočnia na jeseň tohto roku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...