Vyhľadávanie:

Októbrovým šampiónom OBP Rastislav Dreveňák

Októbrovým šampiónom OBP Rastislav Dreveňák

Na pravidelnom stretnutí vo war roome, ktoré sa uskutočnilo 13. novembra 2019, sme  spoznali nového šampióna OBP. V mesiaci október si tento titul, ako informoval zástupca generálneho manažéra pre bezpečnosť a hygienu USSK Robert Meitner, vyslúžil Rastislav Dreveňák prevádzkový zámočník – predák energetického hospodárstva a plynu.

„Rastislav Dreveňák počas zaslepovania potrubia vysokopecného plynu DN 3000 na trase A, stĺpe č. 39 prišiel s nápadom na realizáciu šikmej plošiny a schodiskovej veže z lešenia. Výrazne sa takto uľahčil prístup k miestu  vykonávaných prác na potrubnom moste, doprava materiálu a aj úniková cesta,“ načrtol pozadie nominácie Robert Meitner. Dodal tiež, že  v porovnaní so spôsobom, akým sa vykonávalo zaslepovanie v minulosti, došlo vďaka tomuto nápadu k eliminácii celého radu nebezpečenstiev a ohrození.

„Mal som možnosť vo svojej terajšej  kariére  nadobudnúť  viacero špeciálnych osvedčení, ktoré mi pomáhajú pri mojich pracovných výkonoch. Momentálne sa venujeme špeciálnym prácam pri zaslepovaní potrubí, ktoré  má v správe divízny závod Energetika. Popravde, sú to nebezpečné práce. Moji kolegovia musia byť zodpovední a disciplinovaní, lebo chyby by mohli viesť k strate životov,“ poznamenal na margo svojho nápadu i dôležitosti bezpečnosti práce Rastislav Dreveňák.     

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...