Vyhľadávanie:

Originálne výrobky s vianočnou tematikou pre hutníkov

Originálne výrobky s vianočnou tematikou pre hutníkov

Už len zopár týždňov a najkrajšie sviatky roka sú tu. Vyčariť tú správnu a pohodovú sviatočnú atmosféru, manželky a mamy nám asi dajú za pravdu,  pomáha i vianočná výzdoba. Ak si chcete svoj domov skrášliť skutočne originálnymi vecičkami, príďte 5. a 6. decembra 2019 od 7:30 do 14:30 do vestibulu hlavnej administratívnej budovy vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice. Svoju šikovnosť, talent a zručnosť tu predstavia  všetkým záujemcom z radov košických hutníkov náš partnerský Detský domov sv. Klementa Hofbauera v Podolínci i Centrum pre  deti a rodiny Košice – Uralská.

A ak vám z veľkého množstva všakovakých  výrobkov nejaký padne do oka, budete si ho môcť zadovážiť za dobrovoľný príspevok, ktorý vhodíte do pripravenej stacionárnej pokladničky. O výťažku zbierky pre ten ktorý partnerský subjekt budeme informovať. Peniažky opäť poslúžia na dobrú vec – ďalší rozvoj tvorivých aktivít detí.

Chlapci, dievčatá i dospeláci sa už na svoju premiéru priamo v areáli huty veľmi intenzívne pripravujú. Kým v Podolínci chystajú najmä rôzne dekoračné a úžitkové predmety a všakovaké drevom voňajúce výrobky s vianočnou tematikou, „Uralčania“ stavili, okrem iného, aj na hlinené výrobky, ktoré vytvrdzujú vo vlastnej vypaľovacej peci. Určite potešia každé oko i dušu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...