Vyhľadávanie:

Nechýbali sme na Dni sv. Edity Steinovej

Nechýbali sme na Dni sv. Edity Steinovej

Dobrovoľníci z U. S. Steel Košice už dlhoročne spolupracujú so strednými školami v rámci programu Aplikovanej ekonómie, ktorú zastrešuje nezisková organizácia Junior Achievement Slovensko. V uplynulých dňoch si na Gymnáziu sv. Edity Steinovej v Košiciach pripomenuli výročie narodenia patrónky školy tradičným Dňom sv. Edity Steinovej. Jedným z pozvaných hostí bol aj náš kolega František Gregor z Vonkajších vzťahov, ktorý prednášal na tému Ako vybudovať úspešnú charizmatickú spoločnosť.

Žiaci sa dozvedeli, prečo je v súčasnosti dôležité na dosiahnutie úspechu firmy či spoločnosti mať na čele charizmatických lídrov, ale aj to, prečo je na trhu práce dopyt po študentoch, ktorí ukončili technické odbory. Pre žiakov 8-ročného odboru bol pripravený zaujímavý program spojený s ukážkami práce kynológov Policajného zboru SR, aktivitami v ruskom i nemeckom jazyku a tvorivé dielne. Žiaci 5-ročného bilingválneho odboru sa mohli zúčastniť na seminároch so zaujímavými hosťami na rôzne témy. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...