Vyhľadávanie:

Oslavy Dňa mesta Košice pokračujú

Oslavy Dňa mesta Košice pokračujú

Dnes je od 16.00 na javisku pri Dolnej bráne pripravený bohatý program plný prekvapení, zaujímavých ľudí a hudobných hostí pri príležitosti 70. narodenín košickej Technickej univerzity. V programovej ponuke sa stretnete s Mariánom Čekovským, Veronikou Rabada, folklórnym súborom Borievka, umelcami z košického Konzervatória Timonova a ďalšími.

Zajtra sa od 14.00 tak na isto na javisku pri Dolnej bráne uskutoční Talentárium 2022 – I. diel, čo je vlastne prehliadka hviezd a hviezdičiek z košických základných a stredných umeleckých škôl. Maratón vystúpení najlepších talentov zo sveta umenia, ktoré v našom meste máme. II. diel Talentária je naplánovaný na piatok. Uskutoční sa taktiež na javisku pri Dolnej bráne.

Jazero žije!

Zábavno-súťažné popoludnie plné výborného programu s množstvom  sólistov, hudobných a tanečných skupín, tvorivých dielní, animačnej zóny, hier a súťaží pre rodiny s deťmi i dospelých známe pod názvom Jazero žije!  sa na pláži v MČ Košice - Nad Jazerom  začne v piatok o 13.00 hod.

Vracajú sa obľúbené Košické Benátky

Večer už bude patriť obľúbeným Košickým Benátkam, čo je tradične netradičná súťažná prehliadka vlastnoručne vyrobených a vyzdobených vodných plavidiel plná zábavy, humoru a atraktívneho programu s nafukovacími atrakciami a animáciami s rozprávkovými postavičkami pre rodiny s deťmi.  V tejto súťaži budeme mať aj my svoje „želiezka v ohni“ – plavidlá vytvorené a vyzdobené deťmi a dospelými z Detského domova v Podolínci a CDR Uralská. Oba tímy sa v predchádzajúcich ročníkoch dostávali v súťaži na popredné priečky, veríme, že inak tomu nebude ani tentoraz.

 

TItulná fotka:

Aj v tieto dni pokračujú na Hlavnej ulici a pri Dolnej bráne obľúbené remeselné trhy.

Ďalšie fotografie sú z koncertu pri fontáne.

Foto: Ján Kisucký

        

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...