Vyhľadávanie:

Konalo sa Valné zhromaždenie Americkej obchodnej komory v SR

Konalo sa Valné zhromaždenie Americkej obchodnej komory v SR

Včera, 03.05.2022, sa uskutočnilo Valné zhromaždenie Americkej obchodnej komory v Slovenskej republike, ktorá u nás pôsobí už 27 rokov (18 rokov aj v Košiciach) a momentálne zastupuje 330 korporátnych a individuálnych členov. Na zasadnutí, ktoré prebiehalo dištančnou formou, sa prihovoril aj premiér Slovenskej republiky Eduard Heger, veľvyslankyňa Spojených štátov amerických na Slovensku Bridget A. Brink a, v neposlednom rade, tiež generálna riaditeľka Americkej obchodnej komory pri Európskej únii Susan Danger. Členská základňa AMCHAM, okrem iného, volila aj polovicu členov rady riaditeľov. Medzi zvolenými na najbližšie dva roky je opätovne aj zástupca našej spoločnosti, Michal Pintér, riaditeľ pre vzťahy s vládou, EÚ a REACH, ktorý bol v posledných 2 rokoch zároveň druhým viceprezidentom Amcham.

Bližšie informácie o voľbe nových členov rady riaditeľov nájdete na adrese: amcham.sk/press-room/news/273716-results-of-the-elections-of-the-amcham-board-of-directors

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...