Vyhľadávanie:

Pajtášovci spievali dôchodcom

Pajtášovci spievali dôchodcom

Dôchodcovia

Tak, ako manželka prezidenta Phyllis Navettová dôchodcom na návšteve v ich klube pred dvoma týždňami sľúbila, svoj sľub prísť medzi nich opäť splnila už o niekoľko dní. V stredu minulého týždňa už však nebola sama. Pozvanie do Domova dôchodcov na Garbiarskej ulici, pre ktorých Jeseň života pripravila malý koncert, prijala v spoločnosti ďalších štyroch manželiek amerických manažérov.

Phyllis Navettovú, Jennifer Scherbaumovú, Joan Paskeovú, Tanis Boskovichovú, Barbaru Pepperneyovú i pani Zitu Bubenkovú z Jesene života osobne privítal bývalý železiar a zároveň spoluzakladateľ niekdajšej nadácie Rytmus tretieho veku, Titus Húska. Spevácke a hudobné vystúpenie súboru Pajtášovci sa dôchodcom i návšteve páčilo. Tí, čo nespievali spoločne so spevokolom, si rezké melódie aspoň vydupkávali pod stolom a každú pieseň ocenili potleskom. Hodinka hudby a spevu bola nepochybne príjemným spestrením života dôchodcov z domova na Garbiarskej ulici. Mnohí z nich sa na ďalšiu návštevu Pajtášovcov tešia už teraz.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...