Vyhľadávanie:

Parkovanie s nevyhnutnými obmedzeniami

Parkovanie s nevyhnutnými obmedzeniami

Ako budú fungovať parkoviská vo Vstupnom areáli U. S. Steel počas prípravy i samotného podujatia Family Safety Day 

Motoristi zbystrite pozornosť. Ak sa chystáte do zamestnania 4. júna 2016, keď sa koná firemný deň otvorených dverí, možnosti parkovania v blízkosti hlavného vstupu do podniku budú limitované. S upraveným režimom treba rátať aj v dňoch pred samotným podujatím. Ako to bude vyzerať na parkoviskách pred a počas akcie Family Safety Day a kedy sa parkovanie vráti do pôvodného stavu, opýtali sme sa riaditeľa spoločnosti U.S. Steel Košice – SBS, s.r.o. Gabriela Lörinca.

„S úpravami režimu parkovania začíname v stredu 1. júna. Popoludňajšia zmena bude parkovať na zelenej ploche (vpravo na ceste do USSK), nočná pracovná zmena za budovou Vonkajších vzťahov.

Vo štvrtok 2. júna a v piatok 3. júna budú mať ranné a popoludňajšie pracovné zmeny vyhradené miesta na parkovanie na zelenej ploche (vpravo na ceste do USSK) a motorizovaní zamestnanci prichádzajúci na nočné pracovné zmeny budú parkovať za budovou Vonkajších vzťahov.

V sobotu 4. júna, v deň konania podujatia Family Safety Day, bude zelená plocha pri vstupe do firmy, ale aj ostatné parkoviská pre zamestnancov USSK uzatvorené. Zamestnanci prichádzajúci na dennú zmenu budú môcť parkovať iba za budovou ÚRK. Upozorňujeme však na obmedzenú kapacitu tohto parkoviska. Kolegom odporúčame využiť na presun do a zo zamestnania mestskú hromadnú dopravu alebo zaparkovať svoje autá na parkoviskách pri vrátniciach č. 1, 3 a 4, čím predídu zbytočným problémom.

Zamestnanci prichádzajúci v sobotu na nočnú zmenu budú môcť parkovať len na parkovisku za budovou Vonkajších vzťahov.

V nedeľu 5. júna sprístupníme polovicu parkoviska (zadné rady) za budovou Výskumu.

Parkovanie v pôvodnom režime bude obnovené v nedeľu 5. júna 2016 od 18.00 hod.“

Organizátori prosia vodičov, aby rešpektovali pokyny strážnej bezpečnostnej služby a aby rešpektovali aj vyhradené priestory na parkovanie. Snahou všetkých je vytvoriť pre zamestnancov i návštevníkov čo najvhodnejšie podmienky na parkovanie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...