Vyhľadávanie:

Ceny pre firemné noviny i webovú stránku

Ceny pre firemné noviny i webovú stránku

Úspech U. S. Steel Košice v celoslovenskej súťaži Podnikové médium roka 2015

Účasť v celoslovenskej súťaži Podnikové médium roka 2015 bola pre spoločnosť U. S. Steel Košice opäť úspešná. Oceľ východu získala v kategórii Podnikové noviny 2. miesto a na 2. mieste skončila aj webová stránka www.usske.sk, ktorá súťažila po prvý raz v kategórii Webové stránky a intranet.

Do 13. ročníka súťaže, informovala členka poroty Mgr. Monika Kozelová z Klubu podnikových médií, sa prihlásilo 288 prác, do rozhodovania o najvyššie ceny postúpilo 150 diel. Kvalitu svojej práce malo možnosť overiť 58 veľkých podnikov, štátnych subjektov a mimovládnych organizácií. Najväčší záujem bol o kategóriu externej komunikácie. „V tomto roku sme zaznamenali výrazné napredovanie printových médií, aj napriek tomu, že stále sledujeme v mainstreame ich všeobecný pokles,“ povedala M. Kozelová.

Porota rozhodovala v zložení: Tamara Valková, predsedníčka poroty, Slovak Bussines Agency, Naďa Lazarová, Úrad vlády SR, Adriana Hosťovecká, Digi TV, Monika Sčevovichová, OZ Pomoc človeku, bývalá investigatívna novinárka, Monika Kozelová, občianska aktivistka a blogerka. Spolu posudzovali práce v 13 kategóriách. Udelených bolo deväť špeciálnych ocenení. Výsledky súťaže vyhlásili v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca v Bratislave 13. 5. 2016.

Oceľ východu získala v tejto súťaži doteraz už dve tretie miesta, štyri druhé, šesťkrát bola prvá a je tiež držiteľkou titulu Podnikové médium desaťročia. V tomto roku sa o druhú priečku podelila s HeinekenNovinkami spoločnosti Heineken Slovensko. Na prvom mieste skončili podnikové noviny Národnej diaľničnej spoločnosti Výtlk a na treťom mieste Novinky písané ceruzkou Západoslovenskej energetiky.

V kategórii webové stránky a intranet predbehol web U. S. Steel Košice web Hlavného mesta Bratislava www.inba.sk a o tretiu priečku sa podelili e-Shop v intranete spoločnosti Slovnaft a stránka Lidl Slovenská republika https://cerstvost.lidl.sk/

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...