Vyhľadávanie:

Pavol Trembecki sa pozrie do Ferrari

Pavol Trembecki sa pozrie do Ferrari

Pavol Trembecki sa pozrie do Ferrari

Najatraktívnejšiu výhru minulého kola Veľkej súťaže 2022 získal Pavol Trembecki. Navštíviť závod a múzeum Ferrari v Taliansku – ikonické miesto všetkých automobilových nadšencov, chceli mnohí z vás, ktorí ste sa do súťaže zapojili.

A nie je to len návšteva spomínaného múzea a závodu, čo Pavol Trembecki v tomto výhernom balíčku získal. Zahŕňa letenky, transfery, ubytovanie, vstupné, plus má možnosť v rámci výletu navštíviť aj iné, pekné miesta v okolí.

Náš výherca pracuje na ZPO 2 v DZ Oceliarne. To, že vyhral takúto atraktívnu cenu, sa po závode roznieslo veľmi rýchlo. „Volali mi viacerí kolegovia, ktorí si prečítali zoznam výhercov na X App, či som to naozaj ja, keďže osobné čísla pochopiteľne neuverejňujete. Všetci mi srdečne blahoželali, viacerí by boli radi na mojom mieste. Inak, asi týždeň pred žrebovaním som hovoril manželke, že keby sa mi tak pošťastilo vyhrať túto cenu ... A je to tu!, teší sa Pavol Trembecki“

Moja ďalšia otázka je teda celkom určite bezpredmetná. Na výlet vezmete manželku...

Samozrejme! Manželka v Taliansku bola, ja ešte nikdy. A na prvý raz ísť rovno do Ferrari! Som automobilovým fanúšikom a vidieť tento závod je určite snom každého.

Máte už naplánovaný itinerár?

Už som si pozeral na internete, čo zaujímavé a pekné sa nachádza v blízkosti. Možno nám niečo poradia aj v cestovnej kancelárii. Ale blízko sú napríklad Benátky, tak by sme ich mohli zahrnúť do plánov.

Kedy plánujete vyraziť?

To ešte celkom presne nemáme stanovené. Manželka začala študovať, bude si musieť vziať dva dni voľna, verím, že ju zo školy uvoľnia.

Podelíte sa potom s nami o svoje zážitky a fotky?

Určite áno. Veľmi rád, aj kolegovia chcú, aby som im posielal fotky.

Budete pokračovať v súťaži?

Áno, samozrejme. Súťaž je pre mňa užitočná, z videí sa dozviem veľa nových vecí. A tá výhra k tomu!

Nezabudnite, už dnes sa začína 6. kolo Veľkej súťaže 2022.

https://xapp.usske.sk/sk/clanok/6.-kolo-velkej-sutaze-2022

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...