Vyhľadávanie:

Phyllis Navettová navštívila bývalých hutníkov

Phyllis Navettová navštívila bývalých hutníkov

Jeseň života
O aktivitách občianskeho združenia Jeseň života manželku prezidenta USSK Phyllis Navettovú informovala jeho predsedníčka Zita Bubenková.

Phyllis Navettová vo štvrtok minulého týždňa navštívila bývalých hutníkov z občianskeho združenia Jeseň života. Po tom, čo plánovaná návšteva koncom minulého roka nevyšla, sa dôchodcovia prezidentovej manželky priam nemohli dočkať.

Vzácnej návšteve ukázali svoje priestory, ktoré pre mnohých z nich znamenajú druhý domov. Priblížili aktivity združenia, no zaujímali sa predovšetkým o život a podmienky skôr narodených, teda dôchodcov, žijúcich v zahraničí. Návrh manželky prezidenta zapojiť dôchodcov, v spolupráci s ostatnými manželkami amerických manažérov, do aktivít firmy, prijali členovia združenia s nadšením. Na prácu s deťmi, či iné spoločné projekty, sa tešia dôchodcovia, aj manželky manažérov.

I keď by sa nezdalo, ich situácia je v istom bode podobná. Jedni sa mnohokrát cítia byť na okraji spoločnosti a druhí zasa žijú v cudzej krajine. Vzájomná spolupráca by mohla byť výbornou príležitosťou ako zostať spoločensky aktívni.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...