Vyhľadávanie:

Pietna spomienka na turistov

Pietna spomienka na turistov

Začiatkom novembra organizujú košickí turisti pietnu spomienku na zosnulých turistov pri kaplnke pod chatou Lajoška. V tomto roku to bude už 13. pietna spomienka, ktorá sa uskutoční sa v sobotu 5. novembra 2011 so začiatkom o 10.45 hod. Organizátori z Klubu turistov mesta Košice, Klubu turistov Víkend a TOM Krtko KAC Jednota Košice pozývajú na tento akt všetkých rekreačných turistov a milovníkov prírody z radov zamestnancov U. S. Steel Košice. Príďte si spomenúť na svojich blízkych, priateľov a známych, ktorí sa už dnes nemohli vybrať s vami na tento krásny výlet.

Ku kaplnke sa dostanete turistickými chodníčkami z Vyšného Klátova, Hýľova, zo Zlatej Idky, z Opátky, Košickej Belej alebo z Bankova či z Jahodnej. Ale aj autobusom MHD č. 14 na Jahodnú s odchodom 8.28 hod. z Havlíčkovej, alebo autobusmi SAD z autobusovej stanice smer V. Klátov o 6.50 hod., smer Košická Belá o 7.20 hod. a smer Hýľov a Zlatá Idka o 7.10 hod. Späť do Košíc odchádza autobus č. 14 z Jahodnej o 12.52 hod. a o 16.52 hod.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...