Vyhľadávanie:

Pingpongisti o majstra

Pingpongisti o majstra

Rekreační športovci z U. S. Steel Košice si na nedostatok pohybu a športovania nebudú môcť, podobne ako vlani, ani v tomto roku sťažovať. Po nedávnej zimnej olympiáde pripravuje útvar riaditeľa pre Personálny servis a vzdelávanie v spolupráci s Radou odborov OZ METALURG majstrovstvá v stolnom tenise.

Súťaž jednotlivcov i družstiev v kategóriách mužov a žien sa uskutoční v dňoch 18.-19. marca 2005 v stolnotenisovej herni vysokoškolských internátov TU Košice na Jedlíkovej ulici. Jednotlivci (muži i ženy), ako aj družstvá žien, budú o majstra U. S. Steel Košice bojovať v piatok 18. marca od 15.30 h. V sobotu 19. marca bude už od 8.00 h. na programe súťaž družstiev mužov. Do tohto turnaja za zelenými stolmi sa môže prihlásiť každý zamestnanec U. S. Steel Košice bez vekového obmedzenia a výkonnosti. Teda o majstra môžu hrať aj registrovaní hráči!

Herný systém určí organizátor šampionátu podľa počtu prihlásených. Do súťaže trojčlenných družstiev mužov a dvojčlenných družstiev žien sa môžu prihlásiť hráči z jednotlivých závodov, DZ, útvarov či úsekov spoločnosti a tie môžu reprezentovať aj viac družstiev. Hrať sa bude v kategórii mužov do 40 a nad 40 rokov, ženy bez rozdielu veku na 3 víťazné sety. Prihlášky je potrebné odovzdať do 14. marca 2005 na adresu jmargita%20sk.uss.com, alebo tel.: 673 15 49, či faxom 3-0181.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...