Vyhľadávanie:

Pištoľníci na šampionáte

Pištoľníci na šampionáte

Na strelnici SAV v Bratislave sa konali majstrovstvá Slovenska jednotlivcov v streleckom trojboji. O cenné kovy bojovalo 36 najlepších strelcov v streľbe z pištole a 18 strelcov z revolveru. Medzi pištoľníkmi nechýbali ani traja železiari, vojaci v zálohe. Z osemnásteho miesta sa na šampionát kvalifikoval tohtoročný majster Slovenska v streľbe zo samopalu M. Seman, z 32. miesta K. Hruška a z 35. miesta D. Krankus. Medzi reprezentantmi v streľbe z pištole na vojenský, športový terč a na papagájový terč sa im príliš nedarilo. Majstrovský titul si vybojoval D. Mucha z Bratislavy výkonom 311 bodov, z našich si najlepšie počínal M. Seman, ktorý sa s 275 bodmi umiestnil na 22. mieste, K. Hruška skončil na 30. a D. Krankus na 33. mieste.
V streľbe z revolveru zvíťazil s 309 b. J. Guštafík z Pezinka, z našich skončil D. Krankus s 286 bodmi na 8. mieste a P. Brugoš obsadil výkonom 284 bodov 11. miesto.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...