Vyhľadávanie:

Pomôžme prežiť

Pomôžme prežiť

Zbierka zamestnancov

Havárie, nešťastné udalosti. Žiaľ, niet vari dňa, aby sa v našom okolí neudiali. Nikdy nevieme, či sa nestanú aj nám alebo našim blízkym.

Pomôcť Klinike úrazovej chirurgie Fakultnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach získať kvalitný polohovateľný operačný stôl so špeciálnym vybavením, je cieľom tohtoročnej zbierky, ktorú vyhlásilo vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice v uplynulých dňoch. Aj tentoraz pôjde, tak ako v minulých rokoch, o adresnú a konkrétnu pomoc. A navyše, ako sa už stalo dobrým zvykom, na tento ušľachtilý cieľ daruje spoločnosť i Nadácia U. S. Steel Košice presne toľko, koľko bude predstavovať výťažok zo zbierky. Naša pomoc sa tak opäť strojnásobí.

Prispieť do dobrovoľnej zbierky môže každý zo zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností, a to 3,32 eura (100 Sk), prípadne inou sumou, čo potvrdí svojím podpisom na osobnom formulári, ktorý bude k dispozícii na každom pracovisku

Spoločný dar hutníkov, spoločnosti U. S. Steel Košice a Nadácie U. S. Steel Košice bude predstaviteľom Kliniky úrazovej chirurgie FN L. Pasteura v Košiciach odovzdaný na slávnostnom benefičnom koncerte, ktorý sa uskutoční 11. decembra 2009 v Štátnom divadle Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...