Vyhľadávanie:

Plníme detské priania

Plníme detské priania

Auto plné darčekov vyrazí na Spiš už túto sobotu

Tri obrovské škatule vo farbách košickej oceliarne sa začali zapĺňať všakovakými darčekmi už druhý deň po tom, čo vo fabrike vyrástli stromčeky prianí. S úhľadne zabaleným darčekom - cédečkom s pesničkami Roba Kazíka, ktoré si pod stromčekom podľa želania nájde stredoškolák Laco z Levoče, prišiel ako prvý Marián Grúň z útvaru Generálneho právneho zástupcu. "Projekt Stromček prianí ma v prvom rade oslovil originalitou nápadu - umožniť nám, zamestnancom U. S. Steel Košice, aj takouto formou vyjadriť spolupatričnosť s hendikepovanou mládežou a deťmi z detských domovov a edukačných centier v našom regióne. Páči sa mi, že samotné odovzdávanie darčekov je chápané ako spoločenská akcia s bohatým kultúrnym programom. Takýmto spôsobom podporuje firma aj kultúru v našom regióne," prezradil trochu viac o svojich pohnútkach zapojiť sa do predvianočných charitatívnych aktivít.

V týchto dňoch projekt Stromček prianí vchádza do záverečnej fázy. Termín, dokedy možno darčeky doručiť do budovy Vonkajších vzťahov vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice, č. d. 202, sa kráti. Treba tak urobiť najneskôr do zajtra, 9. decembra 2010, od 5.30 do 15.30 hodiny. Všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť školákom v Levoči či chovancom detského domova v Spišskom Štiavniku radosť pred vianočnými sviatkami a zapojili sa do projektu Stromček prianí, sme zaradili do žrebovania. Príležitosť odovzdať darčeky deťom priamo v košickom Štátnom divadle počas benefičného koncertu, ktorý sa uskutoční už tento piatok 10. decembra, dostali Eva Bobaľová, Miroslav Maďar a Andrea Pastirčáková. Po dve vstupenky na toto slávnostné podujatie získali Zdenka Suchá, Peter Majni, Juraj Kažimír, Irena Veszková a Mária Marcinková. V sobotu, 11. decembra 2010, vyrazí auto plné darčekov na Spiš. V mene košických hutníkov ich vyše dvesto sedemdesiatim deťom odovzdajú George F. Babcoke a Kathleen Babcoková spolu s ďalšími manželkami manažérov U. S. Steel Košice a hutníčkami.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...