Vyhľadávanie:

Po Family Safety Day

Po Family Safety Day

Tradícia dňa otvorených dverí by mala pokračovať, hovoria železiari

V mnohých ešte určite doznievajú dojmy z tohtoročného dňa otvorených dverí, ktorý sa pod názvom Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day konal 6. júna.

Rekordná, bezmála šesťtisícová účasť, ako aj veľkorysý program orientovaný predovšetkým na deti, ktoré si tak mohli vychutnať svoj medzinárodný sviatok, sa pričinili o to, že v štvorročnej histórii tohto podujatia to bol doteraz najvydarenejší ročník. Vyplýva to napokon aj z odozvy návštevníkov. Viac ako 99 percent tých, ktorí svoje názory tlmočili v dotazníkoch spokojnosti (odovzdalo ich 497 respondentov) si želá, aby firma v tejto tradícii pokračovala. Kvitovali celkovú úroveň organizácie, množstvo aktivít pre deti, vystúpenia na javisku, prehliadky podniku, remeslá ÚĽUV-u, program Štátneho divadla Košice a v horúcom dni sa hitom stala aj novinka - ventilátory s vodou. Páčili sa aj aktivity jednotlivých útvarov spoločnosti i atrakcie na parkovisku a na lúke, ktorá sa oproti minulosti otvorila účastníkom firemného dňa ešte viac. Z návrhov na zlepšenie boli najpočetnejšie požiadavky na usporiadateľov pri atrakciách a zlepšenie systému stravovania.

Návrhy a pripomienky, ktoré respondenti uviedli vo svojich odpovediach, v týchto dňoch organizátori spracovávajú a vyhodnocujú a zužitkujú ich pri príprave ďalšieho ročníka obľúbeného rodinného dňa. Ubezpečujú, že ani jeden postreh neostane nepovšimnutý. Po prvý raz o nich diskutovali už počas vyhodnotenia akcie minulý týždeň v piatok lídri skupín približne troch stoviek organizátorov, medzi ktorých prišli aj prezident U. S. Steel Košice Scott D. Buckiso a viceprezident pre vonkajšie vzťahy, riadenie a rozvoj podnikania Miroslav Kiraľvarga. Hoci nový prezident, ako v kruhu organizátorov povedal, podobné podujatia absolvoval aj v amerických prevádzkach korporácie, nič podobnej veľkosti nevidel. Tým, čo sa tu podarilo pripraviť, bol príjemne prekvapený. Úsilie všetkých, ktorí sa na zdarnom priebehu akcie podieľali, si vysoko cení a za odvedenú prácu ďakuje. Či urobiť niečo inak alebo lepšie, to necháva na zvážení tých, ktorí sú veci znalí, dodal. Pre organizátorov, na čele s útvarom Vonkajších vzťahov U. S. Steel Košice, je to povzbudzujúce, ale i zaväzujúce konštatovanie. Veď ako ukazuje prieskum spokojnosti, návštevníci posúvajú latku očakávaní stále vyššie. Rovnako ambiciózny je však aj usporiadateľský tím. Už teraz spriada plány na budúcoročný Family Safety Day, ktorý by sa mal uskutočniť opäť v júni.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...