Vyhľadávanie:

Pochvaľujú si spoluprácu s EDC U. S. Steel Košice

Pochvaľujú si spoluprácu s EDC U. S. Steel Košice

Minulý týždeň Americká obchodná komora na Slovensku zorganizovala v Košiciach ďalšie zo série podujatí zameraných na podporu rozvoja košického regiónu. Stretávajú sa na nich manažéri významných slovenských i zahraničných firiem, medzi nimi aj U. S. Steel Košice, ale aj zástupcovia samosprávy, ktorých cieľom je upriamiť pozornosť zahraničných investorov na východ Slovenska.

Na minulotýždennom stretnutí boli po prvýkrát aj zástupcovia novovytvoreného oddelenia pre zahraničné investície úradu Košického samosprávneho kraja Michal Porvažník a Peter Burger, ktoré vzniklo 1. júna 2004.

"Úlohou nášho oddelenia je vypracovať marketingovú stratégiu ako upriamiť pozornosť investorov na východ Slovenska, rozvíjať komunikáciu s nimi a vytvoriť databázu investičných príležitostí v košickom regióne. Pri tom úzko spolupracujeme s Centrom ekonomického rozvoja U. S. Steel Košice (EDC) a máme záujem túto spoluprácu rozvíjať aj naďalej, pretože sa v našej činnosti navzájom doplňujeme. Na pozvanie EDC U. S. Steel Košice sme sa napríklad zúčastnili viacerých prezentácií pred významnými zahraničnými investormi, pričom nám EDC zároveň pomohlo zorganizovať aj naše vlastné prezentácie.
Posledným príkladom dobrej spolupráce je pomoc EDC pri príprave prezentácie pre francúzsku podnikateľku zaujímajúcu sa o výrobu potravinových obalov. Celý servis nám poskytlo EDC U. S. Steel, ktoré odporučilo aj lokalitu, na nás teraz ostáva realizovať samotné rokovania," povedal Michal Porvažník pre Oceľ východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...