Vyhľadávanie:

Pod košmi ďalší zápas Euroligy

Pod košmi ďalší zápas Euroligy

V rámci projektu Tvoja šanca hrať podporuje U. S. Steel Košice basketbalové talenty majstrovského klubu žien Kosit 2013 Košice. Naša spoločnosť sa zapojila aj do záujmového združenia Weal for common (Pre spoločné dobro), pomáha sociálne slabším a hendikepovaným ľuďom, podporuje zdravotníctvo, školstvo a rozvoj životného prostredia v regióne východného Slovenska.

Túto aktivitu robia spolu s mestom Košice a basketbalovým klubom Kosit 2013 formou finančnej podpory a symbolické šeky odovzdávajú jednotlivcom, organizáciám a charitatívnym ústavom počas významných basketbalových stretnutí. Ženy Kositu 2013 hrajú v tejto sezóne okrem basketbalovej extraligy na Slovensku aj v C skupine Európskej ligy basketbalistiek, kde štartuje šesť klubov. Košičanky už odohrali tri stretnutia, z nich dva razy na palubovkách súperiek - v Moskve a v Brne, kde prehrali.

Víťazne vyšli zo súboja s belgickým celkom Dexia Namur v košickej Infinity Aréne, kde v prestávke súboja zástupcovia záujmového združenia Weal for common odovzdali symbolický šek na 60 tisíc korún Arcidiecéznej charite v Košiciach. Košičanky odohrajú najbližšie tri zápasy prestížnej Euroligy po sebe na domácej palubovke. Už dnes, v stredu, 28. novembra, o 18. hodine s francúzskym Valenciennes, na budúci týždeň v stredu, 5. decembra, hrajú s poľským Lotos Gdynia a v stredu, 12. decembra, v odvete privítajú favorizované Rusky zo Spartaka Moskovská oblasť už v Steel Aréne. A práve počas tohto zápasu záujmové združenie Weal for common pripravuje v rámci programu na podporu projektov ďalšiu z charitatívnych akcií, keď sa rozhodlo finančne podporiť oddelenie detskej onkológie a hematológie Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...