Vyhľadávanie:

Poďakovania za pomoc

Poďakovania za pomoc

Nepočujúce deti sa tešili

"Aj vďaka vám sa nám v lete minulého roka vydaril už IX. ročník medzinárodného turnaja nepočujúcich žiakov do 16 rokov vo futbale v Prešove, aj vašou zásluhou napreduje podujatie, na ktorom bolo doteraz zastúpených takmer dvadsať štátov zo štyroch kontinentov sveta," uvádza sa v liste, ktorý do U. S. Steel Košice prišiel na sklonku vlaňajška. Predseda občianskeho združenia Športového klubu nepočujúcich detí Vladimír Kohut v ňom ďalej okrem iného píše: "Možno svoj čin považujete za samozrejmosť. Pre nás, ale najmä nepočujúce deti, ktoré ľúbia šport, je to veľká vec. Je to nádherné zistenie, že dobrí ľudia ešte žijú. Ľudia, ktorým sa patrí povedať - ďakujeme! Zároveň pripomenúť, že slová sú zavše slabé a nedokonalé na to, aby vyjadrili, čím všetkým ste obdarili tieto hendikepované deti. V ich očiach ste tými najlepšími na svete! Prajeme vám úspešnú bilanciu celoročného pracovného snaženia. Veríme, že zdravie, šťastie, úspechy, pracovná i rodinná pohoda, pokoj, láska a vzájomné porozumenie, ako aj ďalšie vzácne hodnoty vás budú sprevádzať po celý rok označený v kalendári číslicou 2004."

Vianoce bezdomovcov

Deň pred Štedrým večerom, 23. decembra 2003, sme v priestoroch Slovenskej arcidiecéznej charity zorganizovali vianočné posedenie pre bezdomovcov. Ako už tradične, opäť sa na tomto podujatí podieľali výhradne zamestnanci U. S. Steel Košice, a to prostredníctvom finančných i vecných darov.
Dovoľte mi v mene košických bezdomovcov poďakovať sa za otvorené srdce, pochopenie a prejav lásky k blížnemu. Finančnými darmi prispeli Juraj Bolf, Alena Dzugasová, Marek Farbula, ktorý navyše zadal trvalý príkaz na určitú sumu, ktorú mesačne daruje bezdomovcom, Attila Chovan, Miro Maďar, Marcel Nemčok, Eva Orozsová, Ružena Šteffanová, Alena Torhányová a Viktor Udodik, vecnými Ján Pasternák a Alžbeta Šoltészová. Spolu sa vyzbieralo 6450 korún, vďaka čomu sme pripravili obed a balíčky pre 65 bezdomovcov. To, čo sa zvýšilo, som darovala Detskému krízovému centru na Alejovej ulici v Košiciach, ktoré je tiež v správe Slovenskej arcidiecéznej charity.
Ešte raz pekne ďakujem a prajem veľmi šťastný a úspešný nový rok 2004.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...