Vyhľadávanie:

Podkovička pre šťastie pre zamestnancov v stánku U. S. Steel Košice na Hlavnej

Podkovička pre šťastie pre zamestnancov v stánku U. S. Steel Košice na Hlavnej

Slávnostné otvorenie tohtoročných Košických Vianoc prilákalo včera podvečer na Hlavnú ulicu stovky obyvateľov mesta. Podujatie, ktorého súčasťou bol mikulášsky program - dar oceliarskej spoločnosti Košičanom, otvorili primátor mesta František Knapík a prezident U. S. Steel Košice David H. Lohr, ktorí sa postarali tiež o symbolické zapálenie vianočného stromčeka.

Približne dvojhodinový program na pódiu pri súsoší Immaculata potešil najmä deti. Dobrú náladu rozdával obľúbený herec a moderátor Roman Pomajbo, tanečníci hudobnej skupiny UNO STAR, hudobná skupina Good Fancy - finalista Talent Night a spevák Samo Tomeček. So splnenými mikulášskymi želaniami v podobe darčekov odchádzalo domov aj dvadsaťpäť detí, ktoré sa zapojili do výtvarnej súťaže Ocele východu o najkrajší výkres s mikulášskou tematikou.

Pozornosť pútal stánok oceliarskej spoločnosti, ktorým sa na Košických Vianociach prezentuje po prvý raz. Zamestnanci USSK pri jeho návšteve dostanú balíček so sladkou pozornosťou a poďakovaním prezidenta.

Počas nadchádzajúcich dní, až do 23. decembra, sa v ňom vystriedajú neziskové organizácie, ktoré U. S. Steel Košice podporuje, aby okoloidúcim povedali viac o svojom poslaní. Košičania majú príležitosť pomôcť im tiež. Ako prvá sa včera predstavila Detská fakultná nemocnica v Košiciach, ktorú zamestnanci firmy podporili v roku 2002 a 2006 dobrovoľnou zbierkou na zakúpenie diagnostických prístrojov. Všetkým železiarom, ktorí v tomto roku prejavili svoju šľachetnosť, patrí poďakovanie prezidenta spoločnosti. Rozprávkové Vianoce vyvrcholili pestrofarebným ohňostrojom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...