Vyhľadávanie:

Podnikanie je ako šport – ide o víťazstvo nad konkurentmi

Podnikanie je ako šport – ide o víťazstvo nad konkurentmi

Prezident James Bruno sa na obede stretol s účastníkmi 95. ročníka MMM

Maratónska atmosféra doznievala v šikmej zasadačke v piatok 19. októbra. Na obede s prezidentom spoločnosti sa stretli pretekári, ktorí nastúpili na štart v niektorej z disciplín 95. ročníka Medzinárodného maratónu mieru - v hlavnom behu, polmaratóne, pretekoch korčuliarov i štafetách. Všetkých spája vzťah k behu a príslušnosť k hutníckej fabrike.  

„Keď sa pozriete na mňa, vidíte, že dlhé trate neobľubujem,“ s úsmevom privítal  športovcov prezident spoločnosti U. S. Steel Košice James Bruno.  „Hneď na začiatku môjho pôsobenia v Košiciach som mohol zažiť maratón. Bol to môj prvý víkend v meste a bol úžasný. Krásne počasie, v historickej radnici stretnutie so zahraničnými bežcami, potom zapaľovanie maratónskeho ohňa a na druhý deň skutočný maratón... Bol to pre mňa zážitok,“ vyznal sa z emotívneho začiatku pracovnej misie na Slovensku. V príhovore k športovcom podčiarkol, že všetci sú súčasťou veľkej spoločnosti, ktorá vyrába produkty a vďaka dobrým hospodárskym výsledkom môže podporovať aj takéto medzinárodné  preteky, iné podujatia i verejnoprospešné aktivity. „Kolegom často hovorím, že podnikanie je ako šport. Aj tu ide o to, aby sme zvíťazili nad konkurentmi. Vďaka vám sme úspešní aj vo firme. Ste vynikajúci pracovníci so športovou disciplínou, ktorá vám dáva silu nájsť si čas na prácu aj na inú aktivitu. Som hrdý na to, že naša firma, naša veľká rodina, vám dáva zázemie na výborné výkony.“

James Bruno poďakoval všetkým, ktorí podporili 95. ročník MMM športovými výkonmi, ale aj dobrovoľníckou prácou na občerstvovacích staniciach a v zázemí pretekov. Malé darčeky odovzdal najlepším železiarom v jednotlivých disciplínach: v kráľovskej disciplíne najrýchlejšiemu bežcovi Jozefovi Scirankovi  (86. miesto z 1316 mužov v maratóne) a najlepšej bežkyni Alžbete Tiszovej (69. miesto z 210 žien). Na polmaratónskej trati Marekovi Chytilovi (166. miesto z 2560 mužov) a Erike Billej (226. miesto z 1058 žien), medzi korčuliarmi Erikovi Mlatičekovi (46. miesto zo 190 mužov) a Lucii Petrovičovej (10. miesto z 84 žien). Do pretekov štafiet sa zapojilo sedem zákazníckych a jedna špeciálna k 50. výročiu Výskumu a vývoja. Najrýchlejšia bola štvorica Europe&Export, v ktorej s talianskymi partnermi bežali Marek Manica a Vlasta Jesenská (27. miesto). 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...