Vyhľadávanie:

Podpísali Memorandum

Podpísali Memorandum

Predstavitelia 16 východoslovenských miest podpísali minulý týždeň v utorok, 4. septembra, v priestoroch Historickej radnice Memorandum o spolupráci a podpore kandidatúry mesta Košice na titul Európske hlavné mesto kultúry 2013. Vyjadrili tak odhodlanie podporiť Košice v náročnej súťaži a ponúkli spoluprácu vo viacerých oblastiach. Najmä však pri príprave a realizácii kandidatúry, vytváraní podporných projektov, či informovaní verejnosti o snahe Košíc získať prestížny titul. Zmluvní partneri tiež prehlásili, že sú otvorení vzájomnej spolupráci aj v iných smeroch, a to v záujme zachovania tradícií a posilnenia budúceho rozvoja košického regiónu.

Memorandum podpísali Čierna nad Tisou, Dobšiná, Gelnica, Kráľovský Chlmec, Krompachy, Michalovce, Medzev, Moldava nad Bodvou, Rožňava, Sečovce, Sobrance, Spišská Nová Ves, Spišské Vlachy, Strážske, Trebišov a Veľké Kapušany.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...