Vyhľadávanie:

Podujatie plánujeme na tretí júnový víkend

Podujatie plánujeme na tretí júnový víkend

Pandemická sitácia sa postupne zlepšuje a spolu s ňou rastie aj naše odhodlanie pokračovať v tradícii dobrovoľníckych dní Hutníci pre Košice. Zamestnanci USSK a dcérskych spoločností pomáhajú počas firemného dobrovoľníckeho podujatia od roku 2007. Samozrejme, mnohí sú vo svojich komunitách aktívni dlhodobo a samostatne.

Pre tohtoročné podujatie Hutníci pre Košice 2021 sme zvolili flexibilnejší zoštíhlený formát. Plánujeme Hutnícku kvapku krvi, zbierku užitočných vecí pre viaceré zariadenia arcidiecéznej charity a brigády v centre pre deti a rodiny, v botanickej i zoologickej záhrade. Niektoré tradičné miesta sme nateraz vynechali, ale plánujeme sa k nim vrátiť, akonáhle sa život po pandémii stabilizuje. Veríme, že päť pripravených aktivít ponúka dostatok príležitostí pre každého, kto chce pomôcť.

Predbežne si do svojich kalendárov poznačte termín podujatia 18.-19. júna 2021 a spustenie registrácie od 20. mája. Pri príprave podujatia budeme postupovať v súlade s aktuálnou pandemickou situáciou a podmienkami na organizovanie hromadných podujatí. O prípadných zmenách budeme dobrovoľníkov informovať e-mailom, prostredníctvom intranetu aj SMS. Viac informácií nájdete v tabuľke aktivít na strane č. 4. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...