Vyhľadávanie:

Podujatie Rodiny športujú so súťažou Steel Race

Podujatie Rodiny športujú so súťažou Steel Race

Voľných miest na desiaty ročník obľúbeného podujatia železiarov už nie je veľa

Už ste si v kalendári poznačili, že 13. augusta idete spolu s rodinou do Medzeva? Ale hlavne, už ste sa na podujatie Rodiny športujú prihlásili? Ak nie, tak sa poponáhľajte, do naplnenia kapacity 400 osôb už veľa voľných miest neostáva.

Desiaty ročník obľúbeného stretnutia železiarov v príjemnom prostredí doškoľovacieho strediska spoločnosti prináša možnosť súťažiť vo futbale, streetballe, stolnom tenise, kolkoch i hode šípkami. Novinkou, ktorá určite zaujme, bude súťaž Steel Race.

„Steel Race bude súťaž v štýle obľúbeného prekážkového behu Spartan Race, v ktorej si budú môcť všetci účastníci podujatia, teda aj tí, ktorí sa neprihlásili do žiadnej športovej disciplíny, zmerať svoju kondíciu vo vonkajšom prostredí,“ informovala Marianna Belušková z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice, ktorá zabezpečuje program podujatia. „Pretekári budú napríklad bežať so zviazanými nohami, plaziť sa po zemi alebo bežať cez potok. Všetko vopred neprezradíme, ale môžem ubezpečiť, že to nebudú žiadne mimoriadne náročné úlohy. Trasu pretekov zvládne aj netrénovaný človek. Víťazom sa stane ten, kto prekážky zdolá najrýchlejšie. Súťažiť sa bude v štyroch kategóriách – muži, ženy, deti do 13 rokov a deti od 13 do 18 rokov.“

Bohatý program spestria aj zábavné súťaže, ako mini futbal na fit loptách či slalom medzi kolkami na kolobežke. Dievčatá a chlapci sa budú môcť zabaviť aj v tvorivých dielňach. „Budú dve, v jednej si budú môcť vyrobiť medaily a odznaky z hlinenej hmoty a v tej druhej – dielni domácich majstrov - zasa pomocou sady náradia a šablón rôzne predmety, ako napríklad ruku alebo tvár,“ priblížila ďalšie zaujímavosti, medzi ktorými nemôžu chýbať ani nafukovacie hrady na skákanie, M. Belušková.

Už tradične prídu medzi železiarov hasiči, ktorí povozia deti na tzv. lanovke. Program na pódiu spestria vystúpením, rovnako ako na Family Safety Day, deti našich zamestnancov, speváčka Klaudia Bukovenská a tanečníčka Karin Girovská. Predvedú sa aj tanečníci zo Základnej umeleckej školy v Medzeve a ak všetko dobre dopadne, môžete sa tešiť aj na ďalšie stretnutia so zaujímavými ľuďmi.

Ak ste už prihlásení a budete chcieť účasť na podujatí zrušiť, informujte o tom prosím organizátorov na tel. čísle 0917 704 182, aby uvoľnili miesto pre ďalších záujemcov.

V budúcej Oceli východu sa dozviete zasa niečo viac.          

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...