Vyhľadávanie:

Pohár pre čerpacie stanice

Pohár pre čerpacie stanice

Odborári z CHÚV Krásna zorganizovali na ihrisku vo Valalikoch futbalový turnaj o Pohár rady úsekových dôverníkov v prevádzke Energetické média. Pri tejto príležitosti sa hráči z usporiadajúceho tímu rozlúčili s ich dlhoročným spoluhráčom Ladislavom Ménom, ktorý odišiel v septembri do dôchodku. Turnaj domáci dobre rozohrali, keď v úvodnom zápase po tuhom boji zdolali oslabené mužstvo ČOV Sokoľany 2:1 (1:1).

V druhom stretnutí vyhrali Čerpacie stanice nad Technickými plynmi 3:0 (1:0). Víťazi sa prebojovali do finále, porazené celky hrali len o 3. miesto. V zápase o bronz medzi ČOV a Technickými plynmi sa zrodila remíza 1:1, ale bližšie k víťazstvu mali predsa len hráči z ČOV, ktorí zahodili tri čisté gólové šance. Na pokutové kopy si však lepšie počínali futbalisti z mužstva Technických plynov a zvíťazili 4:2. Vo finále, v ktorom sa stretli CHÚV Krásna s mužstvom Čerpacích staníc, dominovalo defenzívne poňatie hry, do útoku sa akosi nikomu nechcelo.

Keďže sa hralo vyslovene na obranu, ani jeden tím nekapituloval a tak sa zrodila bezgólová remíza 0:0. Víťazstvo si napokon zo značky pokutového kopu po výsledku 3:1 zabezpečili hráči z Čerpacích staníc. O tento pekný úspech víťazného mužstva sa pod vedením trénera Karola Urbanca pričinili hráči: Leško, Üvegeš, Štieber, Lukáč, Kočan, Brutovský, Jeník, Dieneš, Zivceac, Kopka, Grollmusz a Džubara. Na záver si všetci účastníci pochutnali na štipľavom guľáši a srdečne sa rozlúčili s dlhoročným, dnes už s bývalým spoluhráčom a spolupracovníkom Ladislavom Ménom, ktorému na pamiatku odovzdali dres s jeho menom i pohár so soškou futbalistu. Tieto skromné dary by mu mali pripomínať radostné zážitky zo športových zápolení v Energetike.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...