Vyhľadávanie:

Pomáhali sme deviatim organizáciam

Pomáhali sme deviatim organizáciam

Uskutočnili sa jedenáste Dni dobrovoľníkov U. S. Steel Košice

Bezmála štyristo  hutníkov, ich rodinných príslušníkov a zamestnancov partnerských inštitúcií sa zapojilo do jedenásteho ročníka dobrovoľníckeho podujatia Hutníci pre Košice, ktoré sa uskutočnilo minulý víkend, 12. a 13. mája 2017. Tradičnú dvojdňovú akciu odštartovala piatková Hutnícka kvapka krvi, ktorú podporilo osemdesiat  darcov krvi i zbierka šatstva a užitočných vecí pre  Arcidiecéznu charitu Košice, ETP Slovensko a Oázu – Nádej pre nový život v Bernátovciach, ktorá pokračovala i na druhý deň. Sobota patrila najmä brigádam.

Dobrovoľníci  pomáhali pri skrášľovaní denného stacionára pre zdravotne postihnutú mládež Klubu Forresta Gumpa i pri obnove Detskej historickej železnice v Čermeli. Hutníci priložili ruky k dielu aj pri údržbe areálov botanickej a zoologickej záhrady či útulku pre zvieratá pri Haniske. Reportáže z jednotlivých aktivít  prinášame v ďalších  článkoch tohto vydania Ocele východu. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...