Vyhľadávanie:

Pomáhame tým, ktorí to potrebujú

Pomáhame tým, ktorí to potrebujú

Spoločnosť U. S. Steel Košice pokračuje v tradícii a počas blížiacich sa Košických Vianoc, ktoré sa na Hlavnej ulici začnú 5. decembra 2014 príchodom Mikuláša, chce opäť pomôcť tým, ktorí si podporu zaslúžia.

"Už po deviaty raz otvoríme náš charitatívny stánok, a to na tradičnom mieste, pri súsoší Immaculata, a dáme v ňom príležitosť neziskovým organizáciám, ktoré sa venujú verejno-prospešnej činnosti, aby prezentovali svoje aktivity pred verejnosťou. V tomto roku to bude osemnásť subjektov. S mnohými z nich firma dlhodobo spolupracuje, ale budú medzi nimi aj nováčikovia. Všetkých však spája rovnaký cieľ - pomáhať starým a chorým ľuďom, opusteným deťom, hendikepovaným, či sociálne odkázaným. Stánok, ktorý má charitatívny rozmer, bude otvorený každý deň od 5. do 22. decembra, a to od 10. do 20. hodiny. Veríme, že si k nemu nájdu cestu aj všetci košickí oceliari. Okrem zaujímavých informácií o aktivitách občianskych združení, škôl, detských domovov, zdravotníckych zariadení a dobročinných organizácií, získajú, ako sa už stalo zvykom, aj sladkú pozornosť," uviedla Eva Svrčeková z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...