Vyhľadávanie:

Pomôžme košickým záchranárom!

Pomôžme košickým záchranárom!

Nehody, mimoriadne udalosti, úrazy, náhle nevoľnosti či zhoršenie zdravotného stavu. Keď sme v tiesni, voláme 155. Prídu, aby nám pomohli a poskytli urgentnú prednemocničnú zdravotnícku starostlivosť. Rýchlu, kvalitnú. Záchranári. Ľudia, ktorí sú dvadsaťštyri hodín v pohotovosti pripravení zasiahnuť, aby nám zachovali to najcennejšie - život. Nikto z nás nemôže vedieť, či ich raz sám alebo jeho najbližší nebudú potrebovať. Približne šestnásťtisíc výjazdov rýchlej lekárskej a zdravotníckej pomoci, ktoré za rok absolvujú pracovníci Záchrannej služby Košice, hovorí za všetko.

Pomôcť Záchrannej službe Košice získať kvalitnú sanitku je cieľom finančnej zbierky, ktorú vyhlásilo vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice v uplynulých dňoch. Na tento ušľachtilý cieľ venuje sama osobitne 1 milión korún. Prispieť môže každý zo zamestnancov, a to 50 alebo 100 korunami, prípadne inou sumou, čo potvrdí svojím podpisom na osobitnom formulári, ktorý bude k dispozícii na každom pracovisku.

Spoločný finančný dar bude predstaviteľom Záchrannej služby Košice odovzdaný 10. decembra 2004 na slávnostnom benefičnom koncerte, ktorý sa uskutoční za účasti známych domácich i zahraničných umelcov v Štátnom divadle Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...