Vyhľadávanie:

Pomôžme pomáhať

Pomôžme pomáhať

Pomôcť pomáhať môže každý z nás. Aj prostredníctvom dvoch či troch percent zo zaplatenej dane z príjmu za rok 2014, ktoré možno poukázať na účet vybranému oprávnenému subjektu. O vašu priazeň sa uchádza i Nadácia U. S. Steel Košice, ktorá už dvanásť rokov podporuje verejnoprospešné aktivity a svoj ušľachtilý cieľ plní otvoreným a transparentným spôsobom. Od začiatku svojej existencie pomohla mnohým inštitúciám i ľuďom v zložitej životnej situácii, vrátane detí v detských domovoch a podporila stovky projektov v sociálnej, zdravotníckej, humanitárnej i charitatívnej oblasti. Tentoraz zo zaslaných finančných prostriedkov podporí Nadácia U. S. Steel Košice rodiny kolegov v zložitej životnej situácii a nadané deti železiarov.

Ak si spomedzi oprávnených subjektov vyberiete Nadáciu U. S. Steel Košice, stačí, ak vyplníte tlačivo Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 % alebo 3 % zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby s predtlačenými údajmi nadácie, ktoré dostane každý zamestnanec, a odovzdáte ho najneskôr do 24. apríla 2015 svojej mzdovej účtovníčke.

Nasledovné údaje poslúžia tým, ktorí si budú podávať daňové priznanie sami:

Obchodné meno alebo názov: Nadácia U. S. Steel Košice
Sídlo: 044 54 Košice Vstupný areál U. S. Steel
Právna forma: nadácia
Identifikačné číslo prijímateľa (IČO): 35549891

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...