Vyhľadávanie:

Potlesk na tréningu

Potlesk na tréningu

Členovia fanklubu HC Košice sa stretli s hráčmi A-mužstva

Vedenie klubu HC Košice zorganizovalo vo štvrtok 7. februára 2013 akciu, na ktorej sa členovia fanklubu HC Košice s názvom Steelers zúčastnili najskôr tréningu nášho extraligového vicemajstra a následne aj spoločného posedenia s hráčmi v priestore reštaurácie Steel arény. V hľadisku sledovalo prípravu hráčov takmer sto fanúšikov s veľkým záujmom a niektoré vydarené herné situácie odmenili mohutným potleskom. Po tréningu sa potom stretli so svojimi obľúbencami z ľadu i s členmi vedenia klubu.

"Som veľmi rád, že sa nám takéto stretnutie podarilo uskutočniť a členovia fanklubu prišli naozaj v hojnom počte. Je to skvelá príležitosť, ako sa môžu s nami stretnúť, porozprávať sa a spoločne si vysvetliť niektoré veci. Blíži sa play-off a ja verím, že všetci fanúšikovia budú na zápasy chodiť v čo najväčšom počte a vydržia s nami až do konca," uviedol prezident klubu Juraj Mondík. Hráči Košíc odpovedali svojim fanúšikom na najrôznejšie otázky, rozdali množstvo autogramov a nechýbalo ani spoločné fotografovanie. Za celú kabínu vyjadril svoju spokojnosť kapitán mužstva Marek Kolba: "Celá akcia bola veľmi vydarená. Teší nás, že sme sa stretli so svojimi najvernejšími fanúšikmi a spoločne si otvorene podebatovali v príjemnej atmosfére. Verím, že to v budúcnosti určite pomôže obom stranám."

Stretnutie s hráčmi si pochvaľoval aj jeden z členov fanklubu Branislav Čop. "Je to veľmi pekný krok zo strany vedenia HC Košice voči najvernejším fanúšikom. Dúfam, že bude pokračovať aj v budúcnosti. My sme sa v tejto sezóne už s niektorými hráčmi stretli na detskej onkológii, kde sme tomuto zariadeniu spoločne odovzdali výťažok z finančnej zbierky. Blíži sa play-off. Chlapcov budeme svojimi hlasivkami naďalej podporovať a chystáme sa aj na výjazdy k súperom, kde chceme našich hráčov povzbudzovať."

Od pondelka 11. februára ponúka HC Košice prostredníctvom spoločnosti Ticketportal dobíjanie a predaj permanentiek na play-off, ktoré sa prvými štvrťfinálovými zápasmi začne 6. marca 2013. Permanentku na play-off si môžu fanúšikovia dobiť alebo zakúpiť v pokladni Steel arény od 11. 2. do 5. 3. 2013 v pracovných dňoch v pondelok až piatok v čase od 12.00 hod. 18.00 hod. V deň extraligových zápasov základnej časti sa permanentky nepredávajú. Systém automaticky vytvoril na vašu permanentku rezerváciu. Noví záujemcovia o kúpu permanentiek na play-off si môžu svoje miesta nájsť a rezervovať aj prostredníctvom internetu od 11. 2. 2013 na stránke www.ticketportal.sk v sekcii šport. V pokladni je možné platiť v hotovosti, ale aj poukážkami Relax Pass.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...