Vyhľadávanie:

Powersovci v Pittsburghu

Powersovci v Pittsburghu

Powersovci
Steve a Dianne Powersovci

S Košicami sa nedávno rozlúčila ďalšia dvojica amerických manažérov. Manželský pár Steve a Dianne Powersoví odcestovali späť do rodnej krajiny koncom februára. V U. S. Steel Košice pracovali od roku 2001. Diane Powersová, pre mnohých známa skôr pod menom Dianne Trembczynski ako generálna manažérka pre zákaznícky servis a predaj NKK a Steve Powers vo funkcii generálneho manažéra pre marketing a strategické plánovanie. Skôr než sme sa s dvojicou rozlúčili, boli sme zvedaví na to, ako vnímajú štyri roky pôsobenia na Slovensku.

"Naša skúsenosť počas štyroch rokov v Košiciach je niečo, čo si vždy uchová mimoriadne miesto v našich srdciach," rozhovorila sa za oboch Dianne Powersová. "Počas nášho pracovného pobytu sme si našli veľmi veľa dobrých priateľov a naučili sme sa veľa nielen o slovenskej kultúre, ale tiež o nás samých. Slovensko je nádherná krajina s množstvom úžasných miest. Čas sme využili tiež na cestovanie a spoznávanie ďalších krajín a kultúr. Po pracovnej stránke nám pobyt otvoril oči do odlišného spôsobu podnikania. Bola to pre nás skutočne významná skúsenosť."

Nová pozícia Dianne Powersovej v Pittsburghu bude v novo vytvorenej skupine pre upravované výrobky. Jej úlohou bude pomôcť pri presune prevádzky upravovaných výrobkov z rozličných lokalít spoločnosti do Pittsburghu. Akonáhle bude nová organizácia fungovať, bude zodpovedná za výrobnú a skladovú časť prevádzky, čo bude zahŕňať dojednávanie zmlúv so zákazníkmi v rámci U. S. Steel, aj mimo spoločnosti, popri budovaní obchodných vzťahov s odberateľmi a spracovávateľmi. "Moja úloha bude v oblasti manažovania zásob. Vo vzťahu ku globálnemu kontrolovaniu a manažmentu zásob budem zodpovedná za udržiavanie hladiny zásob a sledovanie objednávok, aby sme dosiahli naše ciele. Táto úloha je veľmi podobná tej, ktorú som vykonávala v USSK. Rovnako budem zodpovedná za identifikovanie oblastí pre možné znižovanie nákladov, monitorovanie progresu projektov a overovanie úspor na ročnej báze," popisuje svoju novú pozíciu Dianne Powers.

Steve Powers bude pracovať v oblasti obchodného plánovania a marketingu prevádzok. Skupina má za úlohu koordinovať prevádzky viacerých fabrík v USA a zabezpečovať, aby boli potreby zákazníkov napĺňané s čo možno najnižšími nákladmi. Časť obchodného plánovania je veľmi podobná oddeleniu pre obchodné plánovanie a výrobnú logistiku v Košiciach, s tým rozdielom, že sa nezaoberá prevádzkou v rámci fabriky, ale je zodpovedná za integráciu všetkých závodov. "Skupina marketingu prevádzok komunikuje s komerčnými a prevádzkovými zložkami pri identifikovaní ideálnej výrobkovej skladby z pohľadu najlepšieho využitia výrobných prevádzok," hovorí Steve a spolu s manželkou dodáva: "Budú nám chýbať úžasní ľudia, ktorých sme v Košiciach spoznali. Dúfame, že jedného dňa, nie však vo vzdialenej budúcnosti, bude príležitosť stretnúť sa s nimi opäť. Všetkým našim kolegom v Košiciach a Srbsku želáme veľa úspechov."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...