Vyhľadávanie:

Pozitívne ohlasy aj u našich zákazníkov

Pozitívne ohlasy aj u našich zákazníkov

Hovoríme s garantom Veľkej súťaže – viceprezidentom Júliusom Langom

Veľká súťaž má za sebou už päť kôl. Počet účastníkov stúpa, chuť dozvedieť sa viac o našich produktoch a ich využití, ale aj vyhrať niektorú z hodnotných cien, dosahuje už 50 % z celkového počtu zamestnancov.

O hodnotení doterajšieho priebehu súťaže hovoríme s viceprezidentom pre predaj a technický servis zákazníkom U. S. Steel Košice Júliusom Langom (na snímke), ktorý je garantom Veľkej súťaže.

Teší vás takýto záujem o súťaž?

Tento vysoký záujem nás úprimne veľmi teší. Záujem a účasť je u nás, v Európe, vyššia ako je v amerických prevádzkach. Teda áno, teší nás takýto záujem o súťaž. Tento projekt sme si prispôsobili na európske pomery, aby sme oslovili našich zamestnancov. Cieľom súťaže je informovať a vzdelávať našich zamestnancov  a všetkých ich priateľov a rodiny o tom, aké produkty sa u nás vyrábajú, aké rôzne výrobné technológie máme, aké máme výzvy v oblasti ekológie a ochrany životného prostredia. Každý zamestnanec a rodinný príslušník by mal vedieť, že v Dacii, alebo škodovke, chladničke alebo práčke sú plechy, ktoré vyrábame my. Tým pádom sa každý stane ambasadorom – predajcom  našich produktov.

 Prostredníctvom videí a článkov sme od začiatku roka predstavili naše plechy a ich využitie v automobilovom, obalovom a stavebnom priemysle, dozvedeli sme sa aj o využití takzvaných vedľajších produktov. Aké ďalšie témy máte pripravené na najbližšie mesiace?

Tém ešte bude veľa a určite budú zaujímavé. Jednou z nich je využitie našich plechov na výrobu bielej techniky (chladničky, práčky), ale napríklad aj využitie našich plechov v elektrotechnickom priemysle. To znamená pri výrobe elektromotorov – od veľkých až po také, ktoré sa používajú napríklad do áut. Určite aj ďalšie témy zaujmú našich zamestnancov a ich rodiny.

 Vedia naši zákazníci o tejto súťaži? Prezentujeme v nej nielen využitie našich ocelí, ale aj ich produkty. Aké sú ich reakcie?

Zákazníkov informujeme o tejto súťaži. Máme veľmi pozitívne ohlasy. Krásnym príkladom je Dacia, ktorej sme poslali aj video z odovzdávania prvého auta vyžrebovaného v našej súťaži. Boli tým veľmi nadšení a zdieľali tieto informácie na svojom webe aj vo svojich firemných novinách. Táto aktivita ich úprimne potešila.

Ďakujem za rozhovor.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...