Vyhľadávanie:

Poznáme termíny hier

Poznáme termíny hier

Rekreační športovci z našej spoločnosti sa môžu tešiť aj v budúcom roku na športové zápolenia v rámci organizovaných súťaží v zime aj v lete. V januári 2017 sa v sobotu 21. 1. uskutoční v rámci Zimných športových hier na Kojšovskej holi beh na lyžiach.

Tradičný hokejový turnaj o Pohár prezidenta USSK sa bude konať v Steel aréne za účasti dvanástich mužstiev v dvoch skupinách. Hrať sa bude od 16. januára do 13. februára 2017, keď budú na programe záverečné zápasy o 3. miesto a finále. V poradí už XXI. ročník Zimných športových hier v obrovskom slalome detí, dospelých a Detský zimný karneval je naplánovaný na sobotu 4. februára 2017 na Jahodnej. Pre súťaž dospelých v obrovskom slalome urobili organizátori zmeny vo vekových kategóriách mužov i žien. Ženy budú súťažiť vo vekových kategóriách do 50 a nad 50 rokov, muži do 40, do 50, do 60 a nad 60 rokov.

Oznamujeme všetkým záujemcom o účasť v niektorých lyžiarskych súťažiach (beh, obrovský slalom a snoubord), aby sa od 27. 12. 2016 postupne prihlasovali, elektronicky na intranete členom organizačného výboru pre prípravu zimných športových hier v svojich divíznych závodoch, dcérskych spoločnostiach a útvaroch.      

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...