Vyhľadávanie:

Pozorujte život a foťte

Pozorujte život a foťte

Súťaž pre mladých ľudí v Košickom i Prešovskom kraji

Zbystriť pozornosť by mali študenti stredných škôl v Košickom i Prešovskom kraji. Práve im je totiž adresovaná fotografická súťaž, ktorú vyhlásila spoločnosť U. S. Steel Košice v spolupráci s denníkom Korzár. Súťaž je súčasťou projektu Profesionáli konajú bezpečne, ktorý firma odštartovala v uplynulých dňoch stretnutiami s mladými ľuďmi v Strednom odbornom učilišti hutníckom v Košiciach - Šaci a v Strednej priemyselnej škole hutníckej v Košiciach.

Odmenou pre výhercu bude kvalitný digitálny fotoaparát s príslušenstvom v hodnote približne 35 tisíc korún. Ďalšie ceny - športové prilby, chrániče a iné predmety súvisiace so športom, sú pripravené aj pre ďalších, ktorých fotografie zaujmú.

Čo by mal zachytiť objektív vášho fotoaparátu? V súlade s mottom projektu v prvom rade bezpečné konanie vo všedných i nevšedných situáciách. Šport, záľuby, práca, ale i bežný život okolo nás núkajú množstvo tém. Ako sa ľudia správajú k svojmu zdraviu a životu, ale i k životu svojich blízkych a vôbec všetkých ľudí? Využite svoje osobné skúsenosti. Zaznamenajte svoje postrehy do vizuálnej podoby. V žiadnom prípade však pri fotení neriskujte!

Uzávierka súťaže je 5. decembra 2005. Výherca hlavnej ceny bude známy 15. decembra 2005. Fotografie môžete posielať e-mailom na adresu fotosutaz@korzar. sk alebo poštou (fotografie na papieri) na adresu denník Korzár, marketing, Letná 47, 040 01 Košice. Obálku označte heslom FOTOSÚŤAŽ. K fotografii nezabudnite pripojiť i tieto údaje: meno, priezvisko, adresu, telefónne číslo autora fotografie a názov a adresu školy na ktorej študuje. Informáciu o udalosti, ktorú ste zachytili a prečo vás tento moment zaujal.

A ešte technické požiadavky: minimálna veľkosť originálneho digitálneho súboru 1600x1200 bodov, t. z. minimálne 2Mpix. Formát súboru jpg, maximálna veľkosť 2MB. Papierové fotografie musia mať minimálny rozmer 10x15 cm.

Podrobné informácie o projekte Profesionáli konajú bezpečne a tiež o fotosúťaži nájdete na adrese www.usske.sk/safety.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...