Vyhľadávanie:

V nedeľu cyklistická túra "Bezpečne na bicykli...."

V nedeľu cyklistická túra "Bezpečne na bicykli...."

Milovníci cyklistiky, tešte sa. Na nedeľu 25. septembra pre vás pripravil 1. Slovenský cykloklub Košice, v spolupráci so Spolkom na podporu skrášľovania Košíc a sekciou cykloturistiky KTM Košice, zaujímavé a atraktívne podujatie. Nachystajte si bicykle a príďte o pol desiatej na parkovisko pred obchodné centrum Hornbach, odkiaľ sa o desiatej dopoludnia môžete vydať na zaujímavú cyklistickú túru.

"Trasa povedie po plánovanej cykloceste do USSK s napojením na pripravovanú cyklotrasu do Maďarska a už zrealizovaný cyklistický chodník Hornád," informoval Oceľ východu zanietený cykloturista Jozef Mitaľ. "Pôjdeme po trase Pereš - Poľov - Ludvikov Dvor - Šaca - Veľká Ida. Vo veľkoidanskom kaštieli nás o 11.00 hod. prijme starosta obce, kde si milovníci drobných zvierat budú môcť zároveň pozrieť aj výstavu organizovanú Spolkom drobnochovateľov, ktorá sa koná pod záštitou obce Veľká Ida. Vstup účastníkov cyklojazdy je zadarmo, možnosť občerstvenia. Naspäť sa pôjde po trase V. Ida - Halda - Bočiar - CPR- Plynáreň - Jakubov dvor - Letisko (múzem) - Červený rak - Ke. Celý okruh meria približne 35 km pre profíkov - možnosť dlhších trás."

Vedúcim nedeľnej cyklojazdy je Jozef Mitaľ, tel.: 0904 318 414, ktorý vám poskytne daľšie informácie. Cyklisti na podujatie pozývajú všetkých milovníkov tohto športu z USSK, tiež ich rodinných príslušníkov a všetkých Košičanov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...