Vyhľadávanie:

Pozrite si film Hutníci pre Košice 2017

Pozrite si film Hutníci pre Košice 2017

Symbolickou bodkou za 11. ročníkom Dní dobrovoľníkov U. S. Steel Košice bolo stretnutie prezidenta Scotta Buckisa so zamestnancami, ktorí sa do tohto dobročinného podujatia zapojili. Ako na úvod stretnutia, ktoré sa konalo v stredu 31. mája 2017, povedal Ján Bača, riaditeľ vonkajších vzťahov „pán prezident vyslovil želanie stretnúť sa so všetkými dobrovoľníkmi, keďže počas Dní dobrovoľníkov USSK stihol navštíviť len tri miesta.“

Približne stovke zamestnancov zo 440 dobrovoľníkov, ktorí 12. - 13. mája pomáhali deviatim organizáciám, sa vzápätí prihovoril aj samotný prezident Scott Buckiso. „Chcem sa všetkým dobrovoľníkom osobne poďakovať. Mám rád naše dobrovoľnícke dni, keď sa spolu stretávame pri pomoci druhým a keď aj ja priložím ruku k dielu a niečo urobím. Náš biznis je zložitý, preto vždy rád vyjdem von z kancelárie fyzicky popracovať a pomôcť komunite, v ktorej podnikáme a kde sa nám darí.“ Ďalej vyslovil želanie, aby médiá neuverejňovali len negatívne informácie, ale písali aj o tom, čo všetko pre tento región robíme. „Môžeme byť všetci hrdí na to, čo sme spoločne dokázali.“ Nezabudol poďakovať ani útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy, ktorý dobrovoľnícke dni organizuje.

V rámci programu si pozvaní zamestnanci so záujmom pozreli aj film, ktorý mapoval dianie na každom z ôsmich miest, kde dobrovoľníci pomáhali: Hutnícku kvapku krvi, zbierku pre krízové centrá a brigády pre stacionár Klub Forresta Gumpa, detskú historickú železničku, útulok pre psov, botanickú aj zoologickú záhradu. Tí, ktorí sa stretnutia s prezidentom nemohli zúčastniť, nájdu film i bohatú fotogalériu na firemnom intranete aj internete.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...