Vyhľadávanie:

Pozvánka pre bývalých železiarov - dôchodcov

Pozvánka pre bývalých železiarov - dôchodcov

U. S. Steel Košice pripravuje v spolupráci s Občianskym združením Jeseň života tradičný večierok pre bývalých zamestnancov železiarní - dôchodcov. Večierok sa uskutoční 6. decembra 2004 v Spoločenskom pavilóne v Košiciach. Slávnostnej vianočnej večeri bude predchádzať zaujímavý program. Chýbať nebudú známe operné a operetné melódie ani vianočné koledy v podaní Jaroslava Dvorského a Tatiany Paľovčíkovej - Paládyovej. Do tanca zahrá ľudová hudba Prešovčan.

Pozvánky sú k dispozícii v priestoroch Občianskeho združenia Jeseň života, na prízemí v Kosile, tr. SNP 61 (vedľa Spoločenského pavilónu) od 10. novembra 2004 do 20. novembra 2004. Bližšie informácie môžete získať aj na telefónnom čísle 644 55 35 u pani Pavlíkovej, v čase od 11.00 do 15.00 hod.

Počet pozvánok je, samozrejme, limitovaný počtom miest, uprednostnení budú tí bývalí zamestnanci, ktorí sa nezúčastnili vianočných večierkov v predchádzajúcich rokoch.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...